Den 12. november 2017 ble «Himmlers valkyrjer» lansert på Holocaustsenteret på Bygdøy.

Lanseringen bestod blant annet av et foredrag om frontsøstrene, og en spørsmålsrunde i etterkant. Dette ble filmet og kan sees i sin helhet her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

Frontsøstrene

Dagsavisen: «Frontsøstrene var ikke ofre»

– De norske frontsøstrene var på ingen måte nøytrale sykepleiere og humanitære hjelpearbeidere. De var en helt integrert del av Nazi-Tyskland, og var innlemmet i den regulære tyske hæren på Østfronten. Noen av dem samarbeidet Les mer …

75 år siden

Operasjon Uranus

Den 19. november 1942 – 75 år siden i dag – var begynnelsen på slutten for tyskerne i Stalingrad. Etter flere uker med planlegging og forberedelser stod de sovjetiske styrkene oppmarsjert og klare til å Les mer …

75 år siden

Ville kamper i Stalingrad

Den 10. november 1942 – 75 år siden i dag – begynte sovjetiske styrker å samle seg for en offensiv mot de tyske flankene ved Stalingrad. Fra den 11. november startet Paulus’ siste angrep mot Les mer …